Online parking
Online parking

Online rezervace parkování

Volná parkovací místa: 380

Online parking
400
Parkovacích míst pro online rezervaci a sdílení
2
Průměrný denní počet volných parkovacích míst za měsíc
100
Průměrný denní počet online rezervací za měsíc
600
Počet vozidel parkujících v online parkujících zónách za měsíc

Co o nás říkají naši parkující klienti?

"Bezpečně a levné parkování, vyúžívám jej při cestách na dovolenou s cestovkou se zastávkou u nákupního centra hypermarket Albert Dubina . Všem doporučuji!"
Jiří K. - parkující zákazník

Hledáte dlouho volné parkovací místo?

S naší aplikací Vám usnadníme vyhledání a online rezervaci parkovacího míst

Máte zájem parkovat za zvýhodněnou cenu?

Registrujte si prostřednictvím aplikace parkovací účet s minimálním dobitím 400,-Kč a aplikace Vám nabídne zvýhodněnou cenu parkování.

Jak můžeme navýšit nabídku volných parkovacích míst?

I přes trvalé dlouhodobé obsazení parkovacích míst na parkovištích a v garážích, evidujeme denně 20 – 30 krátkodobě neobsazených vyhrazených parkovacích míst jejich uživateli. V zájmu navýšení nabídky parkovacích míst v Ostravě, aplikace nabízí druhý pronájem - sdílení nevyužitých vyhrazených parkovacích míst jejich uživateli pro krátkodobé parkování dalším motoristům.

Jak aplikace získává informace o volných parkovacích místech?

Vložením informací o uvolnění vyhrazených parkovacích místech dlouhodobými nájemci / uživateli do aplikace na integrovaných parkovištích a garážích v online parkovacích zónách města Ostravy.

Jak rozšiřujeme sdílené online parkování ?

V rámci pilotního projektu "ONLINE PARKOVACÍ ZÓNY MĚSTA OSTRAVY" zapojujeme do sdílení nevyužitých vyhrazených parkovacích míst další parkoviště a garáže. Víte-li o parkovišti a garážích nebo jste jejich uživateli, kontaktujte nás, rádi Vás blíže seznámíme s projektem.